دوران بلوغ برای ما، اغلب یادآور جوش های عمیق و بسیار است که احتمالا اثر آنها هنوز بعد از گذشت سالیان سال روی پوستمان برجای مانده است. یکی از راه های موثر در از بین بردن جای لک و جوش یا زخم ب جا مانده، استفاده از کرم ترمیم کننده است.

همگی ما جوش را در دوران جوانی تجربه کرده ایم و برای اغلب ما این اتفاق افتاده است که جای جوش بر روی پوست صورت باقی بماند. همچنین ممکن است خراش و زخم هایی بر روی پوست به وجود آمده باشند و جای آنها تصویر ناخوشایندی را به وجود بیاورد. در این موارد بهترین گزینه استفاده از کرم های مفید مانند کرم ترمیم کننده پوست است.

البته باید به این موضوع توجه داشته باشید که اثربخشی این کرم ها به میزان کهنگی و عمق جوش و یا زخم بر روی پوست بستگی دارد. بنابراین بهتر است از این کرم ها انتظار معجزه نداشته باشید! این مقاله را برای شما تهیه کرده ایم تا بالاترین بازخورد و علم کامل به موضوع را دریافت کنید. پس همراهمان باشید.

ترمیم کننده پوست چیست؟

پوست صورت و بدن، یکی از حساسترین عضوهای بدن است که کاملا در معرض آسیب های محیطی و آلودگی ها قرار دارد؛ بنابراین، مراقبت از پوست بسیار حائز اهمیت است.

هنگامی که پوست در برابر عوامل آسیب زا مانند اجسام تیز، نور مستقیم آفتاب، گرما یا سرمای زیاد و … قرار می گیرد؛ دچار آسیب هایی چون زخم، خراشیدگی، سوختگی، آفتاب سوختگی، سوزش پوست پس از لیزر، جای جوش و آکنه، قرمزی و کبودی می شود.

کرم ترمیم کننده پوست حاوی ترکیباتی است که می‌تواند آسیب های ایجاد شده بر روی پوست مانند لک، سوختگی و یا بریدگی ها را ترمیم کند. این عمل با تحریک کلاژن سازی انجام می‌گیرد و در نتیجه سرعت ترمیم پوست از طریق تکثیر سلولی افزایش می‌یابد.

کرم ترمیم کننده همچنین حاوی مواد آبرسان است. بنابراین می‌تواند با هیدراته نگه داشتن قسمت آسیب دیده پوست از خشک شدن و پوسته ریزی زخم جلوگیری کند. این محصول با کمک مواد ضد التهاب از ایجاد التهابات و خارش در سطح پوست و اطراف زخم جلوگیری می‌کند.

این کرم ها قادرند تا جای زخم، اسکار و یا حتی جوش را از بین برده و پوستی سالم و زیبا را به فرد هدیه دهند.

این کرم ها موادی (ضد التهابی و ضد قارچ) دارند که برای بازسازی و شفاف سازی پوست بسیار مفیدند و با جلوگیری از ورود آلودگی به درون زخم سرعت ترمیم آن را افزایش می دهد و هیچ عوارضی نیز در آن ها وجود ندارد، مگر اینکه به یک ماده خاص آلرژی داشته باشید و تماس آن با پوست شما برایتان مضر باشد.

ترکیبات موجود در کرم ترمیم کننده

کرم ترمیم کننده همان طور که از نامش پیداست دارای ترکیبات ترمیم کننده از جمله کلاژن و لانولین است. همچنین این محصول حاوی ترکیبات ضد آفتاب برای محافظت از پوست آسیب دیده در برابر اشعه های مضر نور خورشید است.

مواد معدنی و ویتامین ها از جمله ویتامین E نیز از دیگر ترکیبات به کار رفته در این محصول هستند. مرطوب کننده ها هم بخش مهمی از ترکیبات این کرم ها را تشکیل می دهند. ترکیباتی چون گلیسیرین، سوربیتول و ترکیباتی که تحریک کننده کلاژن سازی در پوست هستند نیز برای محافظت از لایه اپیدرم آسیب دیده پوست استفاده می شوند.

همچنین این محصول سرشار از آنتی اکسیدان ها است که می تواند میزان فعالیت رادیکال های آزاد که منجر به کاهش کلاژن سازی می شوند را کاهش دهد. علاوه بر ترکیباتی که نام برده شد، معمولاً از ترکیبات گیاهی و عصاره و روغن گیاهان مختلف در این کرم ها استفاده می شود. زیرا پزشکان معتقدند ترکیبات شیمیایی برای بازسازی و احیای پوست مناسب نیستند.

کاربرد استفاده از کرم ترمیم کننده

  • ترمیم زخم بجا مانده از بریدگی
  • کاهش آثار سوختگی
  • جلوگیری از بروز اسکار یا گوشت بالاآمدن در بریدگی های عمیق و زخم بخیه
  • کاهش رد ترک بارداری
  • کاهش التهابات پوستی پس از انجام کارهای زیبایی مانند میکرونیدلینگ
  • از ایجاد التهابات و خارش در سطح پوست و اطراف زخم جلوگیری می‌کند.
  • از بین بردن قارچ های سطح پوست و جلوگیری از تکثیر آنها
  • از بین بردن اثر آفتاب سوختگی
  • کمک به رفع کک و مک
  • ضد عفونی کردن و تمیز نگه داشتن محل زخم، جوش یا آسیب پوستی

عوارض استفاده از کرم ترمیم کننده

اگر شما جای جوش، زخم و یا خراشی را بر روی پوست خود داشته باشید، با کرم ترمیم کننده می‌توانید آن‌ها را از بین ببرید و پوست خود را صاف و تمیز کنید. این کرم‌ها موادی دارند که برای بازسازی و شفاف سازی پوست بسیار مفیدند و هیچ عوارضی نیز در آن‌ها وجود ندارد، مگر اینکه به یک ماده خاص آلرژی داشته باشید و تماس آن با پوست شما برایتان مضر باشد.

همچنین استفاده از کرم های ترمیم کننده که خاصیت لایه برداری دارند، هنگامی که بریدگی هنوز جوش نخورده است جدا خودداری کنید چراکه زخم را بدتر و احتمال عفونت را بالا میبرد.

مکانیزم عملکرد کرم ترمیم کننده

کرم های ترمیم کننده پوست، اثرات ضد التهابی، مرطوب کنندگی و محافظت کنندگی بالایی دارند. در عین حال مهم ترین کاری که این نوع از کرم انجام می دهد، افزایش سرعت بازسازی پوست و فعال کردن مکانیزم های ترمیمی است.

کلاژن نوعی بافت است که در ترمیم پوست اثر بسیار زیادی دارد. این کرم با تحریک کلاژن سازی در پوست سبب می شود که زخم ها به سرعت بهبود یابند و آثار آنها تقریبا از روی پوست از بین برود. اثرات ضد التهابی و ضد دردی هم که این محصولات دارند، سوزش، درد و خارش محل زخم را کاهش می دهند و احساس ناراحتی را از شما دور می کنند.

از طرفی مرطوب نگه داشتن سطح زخم مانع تبخیر آب از بافت های تازه شکل گرفته می شود و خشکی زخم را کنترل می کند. بسیاری از کرم های ترمیم کننده میزان مناسبی مواد ضد آفتاب هم در ساختار خودشان دارند. بنابراین پوست های تازه تشکیل شده که در برابر آثار زیان آور اشعه خورشید مقاومت کمی دارند هم حفظ می شوند.

این کرم ها حتما خواص ضد باکتری و ضد قارچ دارند و از تجمع میکروارگانیسم ها در اطراف زخم جلوگیری می کنند. بنابراین در تمام روند ترمیم زخم ها از آنها محافظت می کنند.

ویژگی های یک کرم ترمیم کننده با کیفیت

یکی از ویژگی هایی که باید یکی کرم ترمیم کننده داشته باشد، چند کاربردی بودن آن است که باعث افزایش فروش آن نیز می شود. به طور مثال شما یک کرم را مشاهده می کنید که دارای ویژگی های کلاژن سازی و ترمیم کنندگی است، بنابراین شما برای خرید آن اقدام خواهید کرد و خرید یک کرم کلاژن ساز و یک کرم ترمیم کننده را فراموش می کند.

دیگر ویژگی که کرم های ترمیم کننده باید داشته باشند، مدت تاثیرگذاری است. به طور کلی کرم ها باید تاثیر خود را در کمترین زمان ممکن بر روی پوست بگذارند و مدت زمان زیادی بر روی پوست آن ها باقی بماند که در مصرف آن کمتر شود و به صرفه باشد.

همان طوری که در قسمت های قبل اشاره کردیم دیگر ویژگی که کرم های ترمیم کننده باید داشته باشند، این است که باید دسته بندی داشته باشند. به طور مثال کرم های ترمیم کننده باید به ۳ دسته ملایم، متوسط و قوی تقسیم شوند که کاربر با توجه به نیاز خود هر کدام را خریداری کند.

کرم های ملایم برای رفع التهاب ها و رفع سوختگی سطحی، کرم های متوسط برای جای جوش و زخم های سطحی مورد استفاده قرار می گیرد. کرم های قوی نیز اغلب برای رفع جای زخم جراحی و اسکار عمیق استفاده می شوند.

انواع کرم ترمیم کننده

انواع کرم ترمیم کننده به سه دسته ملایم، متوسط و قوی دسته بندی می شوند و هریک کارکرد خاصی بر روی پوست دارند:

  • کرم ملایم: رفع لک های ناشی از جای جوش و آفتاب از بارز ترین ویژگی های این دسته از کرم های ترمیم کننده هستند. کرم ضد آفتاب smts یک محصول حرفه‌ای با قابلیت محافظت از پوست در برابر اشعه‌های مضر UV و تقویت سلامت پوست است. این کرم شامل فیلترهای ضد آفتاب قدرتمند، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که به نرمی و الیاف پوست کمک می‌کند. استفاده از این کرم ضد آفتاب می‌تواند به بهبود مشکلات پوستی ناشی از تابش UV کمک کند و از پوست شما در برابر پیری زودرس و خطوط چین و چروک محافظت کند.
  • کرم متوسط: رفع جای جوش عمیق، اسکار، زخم های کوچک و سوختگی های خفیف تخصص این نوع کرم ها هستند. کرم ترمیم کننده سلولی کانتریج یک محصول ترمیم کننده، سفت کننده و ضد پیری پوست است که حاوی آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی است. فرمول این کرم حاوی مواد فعال با درصد‌های خلوص بسیار بالاست که به دقت برای خواص آنتی اکسیدانی، محافظت کننده و ترمیم کنندگی شان انتخاب شده‌اند. هماهنگی این مواد فعال باعث تقویت دفاع طبیعی پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، استرس اکسیداتیو وآسیب‌های محیطی می‌شود.
  • کرم قوی: رفع زخم های عمیق مانند زخم های ناشی از جراحی، بستگی به بیماری های پوستی و داخلی هر فرد نیز دارد. زخم باز، یکی از اصلی ترین راه ها برای نفوذ هر گونه باکتری و عفونت به داخل پوست است. بنابراین باید به صورت ویژه از ناحیه زخم شده پوست مراقبت کرد تا زخم باز پوست، به طور کامل بسته شود. سپس، برای از بین بردن جای زخم و ترمیم بافت پوست، می توانید از کرم های مغذی و ترمیم کننده استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

ایمیل و شماره همراه شما هرگز نمایش داده نخواهد شد، وب سایت اختیاریست.

دیدگاه:پیام شما
نامنام شما
ایمیلایمیل
وب سایتوب سایت

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.