این وبلاگ مختص افرادی است که هر راهی برای درمان عارضه های پوستی خود طی کرده اند اما به نتیجه دلخواه خود نرسیده اند. گاهی اوقات یک محصول به ظاهر ساده میتواند تاثیرات بزرگی برای سلامت پوست شما به ثمر بخشاند. همراه شادی بیوتی باشید تا از چیستی به روش استفاده از درمارولر برسیم.

درمارولر چیست؟

درمارولر وسیله ای زیبایی است که برای احیای پوست استفاده می شود. این درمان که یکی از روش های کم تهاجمی درمان مشکلات پوستی است گفته می شود که می تواند انواع عوارض پوستی ناحیه اپیدرم و درم پوست را درمان کند. سر این دستگاه از پلاستیک مقاوم ساخته شده است که حدود هزار سوزن بسیار ظریف روی سطح خود دارد و این سوزن ها از فولاد یا تیتانیوم ساخته شده اند. شکل ظاهری این دستگاه مانند یک غلتک کوچک است و در حالت ایده آل بین ۹۰ تا ۴۵۰ سوزن در این دستگاه وجود دارد و اندازه این سوزن ها بین ۰.۲۵ تا ۳ میلی‌متر است.

شاید استفاده از این دستگاه بسیار ساده به نظر برسد اما فراموش نکنید که قبل از انتخاب درمارولر باید نحوه استفاده از آن و مراحل درمان را بدانید چرا که گفتیم این نوع درمان عمدتا از طریق سوزن هایی است که به آرامی روی پوست کشیده می شود و در صورت عدم آگاهی می تواند زخم های عمیقی بر روی صورت به جا بگذارد.

این فرآیند یک روش زیبایی است که به صورت گسترده انجام می شود و باعث تحریک جریان خون در صورت و لایه برداری می شود با این وجود این دستگاه را می توان نوعی ماساژور صورت نیز دانست.

تاریخچه جالب سوزن درمان پوست

برای یافتن خاستگاه میکرونیدلینگ باید به شرق آسیا و روش شگفت انگیز طب سوزنی نگاهی دوباره کرد؛ جالب است بدانید که اولین مستندات این روش درمانی، متعلق  به حدود ۱۰۰ سال قبل از میلاد است. هدف اولیه طب سوزنی، به جریان انداختن انرژی حیات و ارتقای فرایند درمانی بدن با عملکرد طبیعی خود آن است. این دقیقا همان کاری است که امروزه با استفاده از میکرونیدلینگ انجام می‌ شود.

درمارولر برای پوستتان چکار می‌ کند؟

قدرت این غلتک‌ های کوچک را نباید دست کم گرفت! درمارولرها اگرچه ظاهر و کاربری ساده‌ ای دارند، اما می‌توانند کارهای بزرگی برای درمان مشکلات پوستی شما انجام دهند. این ابزار با روشی کم تهاجم، باعث تحریک تولید کلاژن، الاستین و هیالورونیک اسید در پوست می‌ شود.

در نتیجه پوست در دراز مدت بهبود می‌یابد و صاف و صاف‌ تر می‌شود. علاوه بر این، درمارولرها با ایجاد منافذ کوچک بر سطح پوست، باعث نفوذ عمقی سرم‌ های پوستی و مواد تقویتی می‌ شوند. بنابراین استفاده از مواد تقویتی فعال مثل سرم‌ های ویتامینه و تقویت کننده پوست همزمان با انجام درمارولینگ، باعث افزایش اثر این مواد می‌ شود.

مزایای استفاده از درمارولر

  • بهبود سلولیت
  • بهبود اسکار آکنه.
  • بهبود چین و چروک پوست.
  • شفافیت و روشن شدن پوست
  • افزایش کلاژن و جوانسازی پوست.
  • بهبود اسکارهای سوختگی یا جراحی.
  • کاهش منافذ باز و ایجاد یکپارچگی پوست.
  • کاهش ریزش مو و کمک به رویش مجدد موها
  • درمان لک و گودی به جای مانده از جای جوش
  • بهبود ترکهای پوست ناشی از بارداری و چاقی.
  • استفاده در مزوتراپی برای نفوذ دارو به داخل پوست
  • بهبود فرو رفتگی های روی پوست مانند اسکار آکنه ..آبله مرغان ..سالک و زخم ها

فواید استفاده از درمارولر

بله استفاده از درمارولر مزایای زیادی دارد! اما بذارید توضیحات کامل تری درمورد روش استفاده از درمارولر بدانیم:

۱. جوانسازی و رفع چین و چروک پوست با درمارولر:

کاهش غلظت کلاژن و الاستین در پوست یکی از بزرگترین و مهمترین عوامل ایجاد چین و چروک و افتادگی پوست می باشد.

درمارولر با ایجاد کردن منلفذی که بسیار کوچک می باشند باعث تحریک سلولهای بنیادی می شود و در نتیجه مرحله ی ترمیم پوست آغاز می شود.

در طی این فرایند هنگامی که پوست هنگامی مشغول ترمیم این منافذ می شود مقدار زیادی کلاژن تولید می کند که در طی این فرایند پوست جوانتر و شفاف تری به ارمغان می اورد.

برای  جوانسازی پوست بین ۳ تا ۵ جلسه درمان لازم می باشد که فاصله بین جلسات حدود ۶ هفته است.

۲. استرچ مارک یا ترکهای ناشی از حاملگی ٬ چاقی و بلوغ:

پوست دارای فیبرهایی الاستین و کلاژن می باشد. وقتی این فیبرها بنابه دلایل هایی غیر فعال می شوند این نوارهای قرمز رنگ یا استریا تشکیل می شوند.

عامل اصلی در ایجاد این ترک ها در حقیقت هر اتفاقی می باشد که سبب عدم تعادل در فیبروبلاستها

(سلولهای پایه ای پوست که تولید الاستین و کلاژن می کنند)

می شود که این امر باعث میشود تعداد و کیفیت فیبرهای کلاژن و تولید الاستین کاهش یابند.

این خطوط ابتدا صورتی تا بنفش رنگ می باشند و سپس به تدریج روشن تر می شوند و از وضوح آنها کاسته می شود.

یکی از عوامل ایجاد ترک های پوستی کشیدگی پوست (چاقی و لاغری غیر طبیعی و شدید) می باشد و لی جز عوامل اصلی هستند.

عوامل درونی نیز در بروز آنها موثر می باشند.

بهترین روش برای پیشگیری از این موضوع٬ کنترل اضافه وزن و چاق شدن است.

یعنی اگر به مرور زمان افزایش وزن پیدا کنید دیگر این ترکها به وجود نمی ایند.

۳. درمان جای جوش و آکنه با درمارولر: در این روش منافذ بسیار ریزی که در پوست تشکیل میشود که موجبات نفوذ عروق جدید و رشته های کلاژن به کف اسکار آکنه را تشکیل می دهد.

حال با تحریک سلولهای بنیادی موجود در پوست آثار ترمیمی به بهترین شکل انجام میشود.

این روش درکنار سلولهای بنیادی گیاهی در درمان ناصافی های پوست که ناشی از جوش های آکنه

آبله مرغان و سالک است بسیارکارآمد بوده و امیدهای بسیار زیادی به وجود آورده است.

۴. درمان لک و تیرگی پوست: میکرونیدلینگ به طور موضعی درمان کننده انواع لک حتی لک های ناشی از بارداری و هورمونی میباشد.

۵. آثار ناشی از زخم های شدید و سوختگی: یکی از موارد استفاده از میکرونیدلینگ درمان آثار ناشی از بخیه ، زخم ، جراحی و نیز اسکار باقی مانده ی سوختگیها و جای جوش و آکنه میباشد.

چهار مرحله استفاده از درمارولر در منزل

استفاده از درمارولر در منزل به راحتی امکان پذیر است و تنها نیازمند رعایت نکاتی می باشد تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید. در ادامه مراحل استفاده از درمارولر را بیان میکنیم. # روش استفاده از درمارولر

  • مرحله ضد عفونی کردن: اولین مرحله برای استفاده از درمارولر ضد عفونی کردن دستگاه درمارولر می باشد. این مرحله مهم ترین مرحله در استفاده از درمارولر می باشد. برای ضد عفونی کردن دستگاه میتوانید غلطک آن را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه داخل محلول الکل ۷۰ درصد ایزوپروپیل  قرار دهید. (علاوه بر ضد عفونی کردن دستگاه این نکته را نیز فراموش نکنید که هیچگاه درمارولر خود را با فرد دیگری به اشتراک نگذارید. چرا که اینکار منجر به بروز عفونت می شود.) # روش استفاده از درمارولر
  • مرحله تمیز کردن پوست: دومین مرحله استفاده از درمارولر تمیز کردن پوست می باشد. اهمیت این مرحله نیز همانند مورد قبل بسیار بالا می باشد. در این مرحله شما باید پوست خود را با مواد ضد عفونی کننده مناسب بشویید به طوری که مطمئن باشید عاری از هرگونه آلودگی و مواد آرایشی باشد. برای اطمینان بیشتر می توانید یک پد آغشته به الکل را روی صورتتان ماساژ دهید تا هر گونه میکروب احتمالی روی پوستتان از بین برود به خصوص در مواقعی که قصد دارید از سوزن های بلندتر و عمیق تر استفاده کنید.

برای تمیز کردن پوست نیز متخصصین پوست و زیبایی توصیه ها و روش های مختلفی را پیشنهاد میکنند. به طور مثال اگر پوست خشک یا معمولی دارید توصیه میشود از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید تا عمل رولینگ راحتتر انجام شود. و اگر پوست چربی دارید نیازی به استفاده از مرطوب کننده نمی باشد. اما اگر بعد از شست و شو احساس کردید پوستتان خشک است میتواند بعد از رولینگ از مرطوب کننده استفاده کنید.

  • مرحله رولینگ: حالت نوبت به مرحله رولینگ میرسد. قبل از استفاده از درمارولر ابتدا توصیه می شود دستگاه را روی دست خود رول کنید تا از میزان درد آن آگاه شوید. البته باید بدانید درد ناشی از درمارولر بسیار کم و قابل تحمل می باشد. اما در صورت احساس درد میتوانید از کرم های بی حس کننده استفاده کنید. اگر قصد استفاده از بی حس کننده را دارید توصیه می شود ۱۵ دقیقه قبل از رولینگ کرم های بی حس کننده را استفاده کنید. و سپس استفاده از درمارولر را شروع کنید.

دقت کنید درمارولر را در هر ۴ جهت افقی، عمودی، مورب به چپ و مورب به راست بکشید. درمارولر را روی ناحیه مورد نظر رول کنید و در هر ناحیه حدود ۴ تا ۵ بار دستگاه را بکشید. (هر رفت و برگشت دستگاه یک بار محسوب می شود.) برای اینکه عمل رولینگ را راحتتر انجام دهید توصیه میکنیم صورت خود را به طور فرضی تقسیم بندی کنید. ممکن است بعد از این مرحله پوستتان دچار التهاب و قرمزی شود اما جای نگرانی نیست و این عوارض بعد از گذشت مدت کوتاهی درمان و بر طرف میگردند. # روش استفاده از درمارولر

  • مرحله تمیز کردن دستگاه درمارولر: بعد از پایان استفاده از درمارولر مجدد باید دستگاه را تمیز کنید. برای اینکار دستگاه خود را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و مطمئن باشید تمام سوزن های آن کاملا درون آب قرار دارد. سپس غلطک دستگاه را درون یک دستمال تمیز گذاشته و اجازه دهید تا سوزن های آن کاملا خشک شود. بعد از اینکه دستگاه کاملا خشک شد از اسپری الکل استفاده کنید و مجدد در جای مناسبی قرار دهید تا خشک شود. بعد از ضدعفونی کردن دستگاه آن را درون جعبه قرار داده و در جای مناسبی قرار دهید.

عوارض استفاده از درمارولر چیست

قرمزی پوست یکی از عوارض استفاده از این دستگاه است. بعد از درمان بین چند دقیقه تا چند ساعت ممکن است پوست شما ملتهب و آفتاب سوخته به نظر برسد اما پس از ۱۲ ساعت بهبود می یابد.

در صورتیکه از غلتک هایی با سوزن بلتچند تر استفاده کنید به طبع عپارض و جای زخم ها افزایش خواهد یافت.چ و ممکن است درجاتی از قرمزی و التهاب و سوزش را مشاهده کنید البته این مشکل معمولا پس از چند روز با یک مرطوب‌کننده مناسب برطرف می شود.

افرادی که پوست حساس به نور خورشید دارند توصیه می شود که تا چند روز پس از درمان با درمارولر از قرار گرفتن در معرض نور خورشید جلوگیری کنند. همچنین استفاده از ضد افتاب با SPF بالا در خانه نیز می تواند مؤثر واقع شود.

از عپارض نادر این درمان کبودی ، هماتوم ، درد و خونریزی است. دو روز پیش از درمان با درمارولر مصرف داروهای ضد انعقاد مانند آسپرین باید قطع شود و در صورت ایجاد درد در صورت پس از درمان می توان از کمپرس یخ به‌صورت متناوب استفاده کرد.

مصرف داروهای ضد آکنه و لایه بردار در طول درمان با درمارولر به هیچ عنوان توصیه نمی شود چرا که ساختار یکپارچه پوست را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

جدی ترین عارضه پوستی در استفاده از درمارولر ، عفونت است که در صورت استریل نبودن سوزن ها و عدم رعایت بهداشت ایجاد می شود.

افزایش اثر میکرونیدلینگ با مراقبت صحیح از پوست پس از آن

برای افزایش اثر درمارولر و میکرونیدلینگ لازم است پس از انجام آن،‌ از محصولاتی استفاده کنید که پوست را به طور موثری آبرسانی و ترمیم کرده و تولید کلاژن را در پوست افزایش می‌دهد. یکی از بهترین کارهایی که پس از استفاده از درمارولر می‌توانید انجام دهید استفاده از ماسک‌های ورقه‌ای است.

ماسک‌های ورقه‌ای حاوی ترشحات حلزون، آلوئه‌ورا، عسل یا زهر زنبور، پپتاید‌ها و آربوتین برای تحریک تولید کلاژن و ترکیبات ترمیم کننده مانند هیالورونیک اسید، پانتنول و آلانتوئین برای بازسازی پوست و بهبود عملکرد سد دفاعی از بهترین انتخاب‌ها برای استفاده پس از میکرونیدلینگ یا درمارولر است.

مهم‌تر از ماسک‌های ورقه‌ای، باید به دنبال استفاده از محصولاتی حاوی ویتامین سی (به فرم آسکوربیک اسید یا سدیم اسکوربیل فسفات)، نیاسین آمید، فاکتورهای رشد اپیدرمال و هیالورونیک اسید باشید. به خصوص هیالورونیک اسید.

مطالعات نشان داده هیالورونیک اسید یک ترکیب بسیار ملایم است که علاوه بر  افزایش سرعت ترمیم و بازسازی پوست، یک آبرسان موثر نیز هست.

دیدگاهتان را بنویسید

ایمیل و شماره همراه شما هرگز نمایش داده نخواهد شد، وب سایت اختیاریست.

دیدگاه:پیام شما
نامنام شما
ایمیلایمیل
وب سایتوب سایت

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.